BESTIL DIN BILLET

COCKTAIL WALK I SVENDBORG 2021

LØRDAG D. 22. MAJ

Svendborg får sin egen Cocktail Walk – En eksklusiv smagning! 

Cocktail Festival Odense invitere til lækker smagsoplevelse i Svendborg lørdag den 22 maj 2021. I Odense er folk vilde med vores Cocktail Walks, derfor afholder vi nu en walk i Svendborg by. Nåede du ikke at købe billet til Odense, så har du altså chancen nu!

Konceptet er det samme som i Odense, 5 lokationer, hvor der serveres unikke signatur cocktails. Ruten kommer til at bugte sig gennem Svendborgs sprudlende byliv, og foruden lækre cocktails serveres der også lidt godt til ganen samt gode historier, der forventes at gå mellem 4-5 km. 

Kommer du ikke fra Svendborg og omegn?
Der er nem tilgængelighed i forhold til transport fra Odense til Svendborg. Stationen ligger ved havnen, og er tæt på centrum – Der er derfor ingen grund til at frygte transporten inden og efter eventet. 🍹😍

Rejseplanen fra Odense til Svendborg kan ses på www.rejseplanen.dk.

Der vil være 10 hold den 22. maj og hver walk forventes at vare ca. 3 timer. 

🍹Hold 1: start kl. 12:00
🍹Hold 2: start kl. 12.30
🍹Hold 3: start kl. 13.00
🍹Hold 4: start kl. 13.30
🍹Hold 5: start kl. 14.00
🍹Hold 6: start kl. 14.30
🍹Hold 7: start kl. 15.00 
🍹Hold 8: start kl. 15.30 
🍹Hold 9: start kl. 16.00 
🍹Hold 10: start kl. 16.30 

HUSK! Negativt coronasvar eller Coronapas, mundbind, gode sko og klæd dig på efter vejret. Da dette er et event, hvor man går udenfor fra sted til sted, er det en god ide, at man er klædt godt på til vejret – både varmt tøj og gode sko anbefales. 

Der vil kun være et begrænset antal billetter. Hvert hold vil være begrænset til 10 personer af hensyn til de nuværende restriktioner og forsamlingsforbud.

OBS! Vi gør opmærksom på, at ved køb af billet skal man være indforstået med, at vi tilrettelægger arrangementet efter de retningslinjer og anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen, der foreligger. Vi følger udviklingen hver dag. For yderligere oplysninger eller spørgsmål kontakt Cocktail Festival Odense Teamet via info@cocktailfestivalodense.dk