Kategorier
Generelle nyheder

BILLETSALGET ER STARTET

Til dette event vil du og 3 af dine nærmeste få muligheden for, at få en unik smagsoplevelse hjemme i stuen. Drengene bag Bardisken vil nemlig være aftenens værter og præsentere 4 forskellige cocktails til jer, som alle har én fællesnævner, nemlig den lyse rom. 

Det kommer til at foregå d. 27 marts kl. 19.00 på Zoom, så sæt kryds i jeres kalender allerede nu og køb jeres billet før, det er for sent.

Det bliver en anderledes, men smagfuld aften, hvor Bardisken vil guide jer igennem forskellige cocktails, fortælle jer hvordan man mixer med forskellige råvarer – og måske gøre jer til en bedre hjemme-bartender.  Man kan glæde sige til, at smage 4 forskellige cocktails som alle har fokus på den lyse rom. Hver eneste cocktail er spækket med lækre smage som overordnet giver et helt unikt smagsunivers. 

Mens i nyder jeres cocktails vil Bardisken fortælle omkring, hvilken cocktail i smager med baggrundshistorie hertil, samt hvordan de forskellige ingredienser beriger den færdigblandede cocktail.

Billetprisen er 749 kr. for 4 personer, og her får du en goodiebag som indeholder følgende:  ► 1 flaske lys rom som skal benyttes til de forskellige cocktails denne aften, ► mix og andet tilbehør som passer til hver cocktail, og som er med til at give jer en fantastisk aften, i denne svære tid.

Støt op omkring Bardisken og Cocktail Festival Odense, og køb din billet nu.