Kategorier
Generelle nyheder

HVEM ER FARY LOCHAN?

Til vores online ginsmagning d. 27 februar kl. 19.00 på Google Meet, får i fornøjelsen af at smage på en lækker gin fra Fary Lochan Her kan i læse mere om hvem Fary Lochan er. 

Hos Fary Lochan er vi stolte af vores lille destilleri, der byder på oplevelser udover det sædvanlige. Under vores destilleri har vi gravet underjordiske gange, der snor sig gennem kælderen, som gemmer på whiskyfade, der indeholder noget af Danmarks mest unikke kvalitetswhisky. I vores bygninger over de underjordiske gange står skotske kedler og producerer den unikke whisky, som vi hvert år fremstiller i et mindre parti. Fra kedlerne flyder whiskyen videre i rør, der løber fra afdeling til afdeling og forbinder hele vores destilleri. I naturen udenfor vores destilleri står vores rygeovn, som var den, Jens-Erik i sin tid røg den første malt i, og som vi fortsat benytter i vores produktion.

Hos Fary Lochan byder vi alle velkommen. Vi tilbyder blandt andet rundvisninger, der tager dig gennem destilleriet og produktionen, og vi slutter altid af med en smagning af forskellige udvalgte produkter i vores lille butik.

Skoven er omdrejningspunktet hos Fary Lochan – det hele startede her i Farres skov, hvor traditionen føres videre med skoven og dens brændenælder.

Find Fary Lochan fantatiske produkter ved at klikke her, eller tryk her hvis du vil læse mere om dem.