Kategorier
Generelle nyheder

HVEM ER NORDIC GIN HOUSE?

Til vores online ginsmagning d. 27 februar kl. 19.00 på Google Meet, får i fornøjelsen af at smage på en prisvindende gin fra Nordic Gin House.  Her kan i læse mere om hvem Nordic Gin House er.

Nordic Gin House blev etableret i 2018. Virksomhedens 5 unikke nordiske gin så dagens lys for første gang ved verdenspremieren 4. april 2018 i Danmark på hovedkontoret for den lokale distributør. Kunderne er hovedsageligt specialbutikker, high-end supermarkeder restauratører, bar, cocktailklubber, men med lokale salgs- og marketingrepræsentanter i EU, USA, Canada, Sydafrika og Asien bliver vores sortiment snart en global super premium-ånd mærke.

Nordic Gin House er et nordisk samarbejde mellem de bedste små lokale destillerier og de mest berømte sommelierer, mesterdestillatorer og mixologer. Forskellige baggrunde. Forskellige lande. Samme ambition: At få det bedste ud af den nordiske destillerietradition. Med respekt for gin-arv bringer hver gin fra Nordic Gin House sin unikke forskel med lokale krydderier og en følelse af national smag

Læs mere om Nordic Gin House ved at klikke her