SKAL DU VÆRE EN DEL AF COCKTAILEN?

UDSTILLERE PÅ COCKTAIL FESTIVAL ODENSE

Cocktail Festival Odense tilbyder 15 stande på ca. 2×2 meter med tilhørende is. og vi forventer ca. 1.200 gæster fordelt over 2 dage (1-2 oktober 2021).
Hvis restriktionerne tillader det, vil vi åbne op for flere gæster. Som udstillere på Cocktail Festival Odense servere du 1 stk. lækker signatur cocktail (1 pr. gæst) og
dertil er du velkommen til at sælge andre cocktails og gaveæsker som gæsterne kan tage med hjem. Vi sørger tilgengæld for at rammen omkring jer
spiller 100% og vi vil via hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier skabe ekstra opmærksomhed omkring jeres brand. 

Her på siden kan du se hvilke udstillere som er på Cocktail Festival Odense 2021.

For priser og mere information, udfyld vores kontakt formular på forsiden. 

INTRESSERET I AT VÆRE UDSTILLER?
Small Craft Distillery logo

Small Craft Distillery™

Small Craft Distillery™ er et kommende destilleri og bryggeri ved Odense Havn, som elsker at nørde med råvarer. Small Craft Distillery™ destillerer Whisky, Gin, Eau de Vie eller Rom.

Signatur Cocktail: Unicorn Glitter Fart

Deres Signatur Cocktail opstod under en teamudflugt, hvor de selv fortæller, at det skete under “en forholdvis større brandert”. Heldigvis fik de skrevet ideen ned og kunne genskabe den igen dagen efter. Prøv at rør rundt i cocktailen og se The Unicorn Magic.. For hvem kan ikke lide glitter?

Ingredienser: Is, vodka, jordbær, kageglitter, lime og schweppes.

Mjødladen logo

Mjødladen

Mjødladen er et Odenseansk mjødbryggeri, der årligt brygger 100.000L af denne søde dessertvin. Mjødladen Danmarks næststørste mjødbryggeri.

Signatur Cocktail: Frejas Livsblod

Mjødladen har valgt denne cocktail fordi den kombinerer deres mest populære mjød med et moderne element fra rom og et af de mest populære krydderier fra historien, nemlig kanel.

Ingredienser: Is, sød rom, kirsebærmjød, pyntet med en kanelstang.

 

Det vin logo

Det' Vin ApS

Det’ Vin laver især smagningsevents, men også salg af vin og spiritus, fysisk og online, til privatkunder på Fyn og i resten af landet. Smagningerne foregår ligeledes fysisk, men også online hver fredag, hvor de livestreamer via deres hjemmeside, som du finder herunder.Det er egenimport af vin og nøje udvalgte produkter fra danske grossister.


Signatur Cocktail: Negroni 

Dette har de valgt, dels fordi de gerne vil være modvægt til alle de søde cocktails, og dels fordi den bare smager helt sublimt i al sin italienske enkelthed. Kombinationen er yderst forførende.

Ingredienser: Lige dele Gin, Campari og Brun Vermouth, serveret på is med en skive økologisk appelsin. 

udstillere på cocktail festival odense

Drafttails

De fleste kender følelsen af at bruge for lang tid på at vente på sin drink i baren og gå glip af andre øjeblikke. Grundlæggerne af Drafttails har igennem deres samlede 25 år i batender-industrien, oplevet det lidt for ofte fra den anden side af baren. Med deres 5-liters fustage giver de folk muligheden for at skabe gode minder til enhver anledning. Med fustagerne slipper folk for at skulle vente i baren, og gå glip af mindeværdige øjeblikke med deres bekendte.

Signatur Cocktail: Raspberry Blossom

Drafttails har valgt en af deres mest populære cocktails, hvilket er deres egen version af den populære Great Gatsby-cocktail, “Myrtle Wilson”. Drafttails har moderniseret den kendte cocktail, og ud fra det skabt, hvad vi har valgt at kalde Raspberry Blossom.

Ingredienser: Vodka, lime, sukker og friske hindbær.

E-baren logo

E-Baren

E-baren er et nyt konceptet startet i år af Benjamin og Malte, som laver og leverer frisklavet og 100% ready-to-drink cocktails direkte til folks lokation, som de første i Danmark. De har egne lokaler med facade i Odense, hvor de også har åbnet op for To-Go cocktails, som folk kan komme og hente.

Signatur Cocktail: Rabarber Cosmopolitan

En rigtig womanizer, som de selv beskriver den. Cocktailen tager udgangspunkt i den klassiske Cosmopolitan fra 80’erne, da Absolut Citron Vodka kom på markedet. De har valgt at søde den op med Rabarber saft, vanilje og så får den en cremet konsistens af æggehvider.

Ingredienser: Absolut Vodka Citron, rabarber sirup, syrlig rabarber likør, vanilje sirup, Søbogaard rabarbersaft samt frisk citronsaft.

udstillere på cocktail festival odense

Bardisken

Bardisken leverer de lækreste kvalitet cocktails i form af en bar løsning, der tilpasses efter dit behov. Hos Bardisken går de op i kvalitet og god service ved kun at bestå af professionelle bartendere med flere års erfaring i Odenses bar og café branche, som gør dem kompetente til at vejlede dig i at få den ønskede oplevelse.

Signatur Cocktail: La Passion

Den har de netop valgt, fordi den smager af “én til”. Denne lækre cocktail har en frisk frugtig passions smag afrundet med vanilje, som udover at have en fantastisk smag også har en forførende gul farve.

Ingredienser: Vodka, passionsfrugtjuice, citronsaft og et strejf af vanilje.

 

udstillere på cocktail festival odense

Monkey 47

Monkey 47 har fået stor anerkendelse for sin enorme påvirkning på ginnens verden. Det er blandt andet profilen, der i grove træk bærer skylden for ”gin bølgen” man så 6 år tilbage, som virkelig formåede at vække liv i interessen indenfor Premium Gin.

Signatur Cocktail: Bee’s Knees

Den meget klassiske cocktail blev i tidernes morgen opfundet med formålet, at ”maskere” ginnens rolle. Det gav dog blot en perfekt mulighed for de 47 forskellige botanicals til for alvor at vise sig fra deres bedste side. 

udstillere på cocktail festival odense

Carlsberg / Njord Destilleri

Denne serveres af Carlsberg og Njord Destilleri, som har indgået et samarbejde og lavet Bluetail, som er en serie af økologiske cocktails.

 

Signatur Cocktail: Passion Attraction.

En frugtig fortolkning af en klassisk collins med eksotisk passionsfrugt og citron. De har netop valgt denne cocktail som deres signatur cocktail, fordi en beskriver rigtigt godt hvad de vil med cocktails på fad. Den har en flot farve, fantastisk smag og stadig rigeligt med alkohol.