SKAL DU VÆRE EN DEL AF COCKTAILEN?

UDSTILLERE PÅ COCKTAIL FESTIVAL ODENSE

Cocktail Festival Odense tilbyder 15 stande på ca. 2×2 meter med tilhørende is. og vi forventer ca. 900-1.000 gæster fordelt over d. 2. oktober.
 Som udstillere på Cocktail Festival Odense servere du 1 stk. lækker signatur cocktail (1 pr. gæst) og
dertil er du velkommen til at sælge andre cocktails og gaveæsker som gæsterne kan tage med hjem. Vi sørger tilgengæld for at rammen omkring jer
spiller 100% og vi vil via hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier skabe ekstra opmærksomhed omkring jeres brand. 

Her på siden kan du se hvilke udstillere som er med på Cocktail Festival Odense 2021.

For priser og mere information, udfyld vores kontakt formular på forsiden. 

INTRESSERET I AT VÆRE UDSTILLER?

Nordic Wine & Spirits

Nordic Wine & Spirits er for dem som gerne vil have en anderledes oplevelse. 

De vil gerne så tæt på deres kunder som muligt, så de næste gang kan huske hvad den enkelte kan lide. Butikken og lageret ligger på en 2 hektar stor grund, hvor der er mulighed for vin- eller whiskeysmagning i grønne omgivelser ved bål og shelter. Men er frisk luft og vin ikke sagen, så er der også mulighed for at sidde indenfor hele dagen.   

 

Small Craft Distillery logo

Small Craft Distillery™

Small Craft Distillery™ er et kommende destilleri og bryggeri ved Odense Havn, som elsker at nørde med råvarer. Small Craft Distillery™ destillerer Whisky, Gin, Eau de Vie eller Rom.

 

GIN HASS

Siden Kim Hass blandede sin første Gin Hass i Odense i 2007, er det blevet en meget populær cocktail og har sejret rundt om i verden.

“Og jeg blev overtalt til at kalde det Gin Hass,” siger bartenderen, der også skiftede navn til Kim Gin Hass, efter succesen havde taget fart.

udstillere på cocktail festival odense

Drafttails

De fleste kender følelsen af at bruge for lang tid på at vente på sin drink i baren og gå glip af andre øjeblikke. Grundlæggerne af Drafttails har igennem deres samlede 25 år i batender-industrien, oplevet det lidt for ofte fra den anden side af baren. Med deres 5-liters fustage giver de folk muligheden for at skabe gode minder til enhver anledning. Med fustagerne slipper folk for at skulle vente i baren, og gå glip af mindeværdige øjeblikke med deres bekendte.

Fary Lochan

Hos Fary Lochan er de stolte af deres lille destillery, der byder på på oplevelser udover det sædvanlige. Under deres destilleri er der gravet underjordiske gange, som gemmer på whiskeyfade, der indeholder noget af Danmarks mest unikke whisky. 

Over gangene, fra kedlerne, flyder whiskyen videre i rør, der løber afdeling til afdeling og forbinder hele deres destilleri. I naturen udenfor står deres rygeovn som var den, Jens-Erik i sin tid røg den første malt i, og som fortsat bliver benyttet i produktionen.

VINLANDET

Vinlandet sætter en stor ære i at finde de bedste vinkøb til lige præcis jer. 

De håndplukker deres sortiment og kan præsentere et flot udvalg af både de kendte stjerneprodukter og små lokale(til tider helt ukendte) vinbønder fra hele verden. De har et varieret udvalg fra vinregioner i hele verden, men især med fokus på Bourgogne, Rhône, Italien, Østrig og Tyskland

Når du handler ved Vinlandet får dukke kun god vin fra anerkendte producenter og skarpe priser. Der er holdninger bag vinvalgene og de står altid klar til at rådgive kunderne!

 

YET ANOTHER

YET ANOTHER er et dansk spiritusbrand til folket. Til barer, restauranter, caféer, konferencecentre. Til hr. og fr. Danmark. Deres spiritus er til alle med en forkærlighed for noget godt til ganen – Forestil jer en rigtig god spiritus, den absolut yndlings. Gin, vodka, rom eller whiskey. Næste gang bør man prøve YET ANOTHER’S, da man ikke vil fortryde det

Det hele startede med et ønske om at lave noget anderledes, noget der ikke er set før, noget, der vil noget. Alle produkter er raffineret og fin-tunet til perfektion. Hvordan smager det? Det er som at drikke en tår af virkelig, virkelig god spiritus. Alle burde prøve

Smagisk

Smagisk tilbyder smagfulde produkter til butikker, caféer og marketing. Alle deres leverandører er håndplukkede, og kun det bedste er godt nok til deres kunder. 

Det autentiske omkring produkterne er essentielle for dem, og den historie de gerne vil give med videre. De er drevet af at sætte en ny standard for læskedrikke i Danmark med fuld fokus på de bedste og mest ærlige autentiske smagsoplevelser.  

Havana Club

Rom er en væsentlig del af den cubanske kultur, formet af landets klima, geografi, historie og mennesker. Som sit fineste udtryk repræsenterer 

Havana Club -serien denne rige arv. Havana Club -rom, der er produceret af Maestros del Ron Cubano efter traditionelle cubanske romfremstillingsmetoder, inkorporerer Cubas ånd, nydes af Cantineros og romdrikkere rundt om i verden til rytmen i den bedste cubanske musik.

Aperol Spritz

Dens unikke bittersøde smag stammer fra en hemmelig og original opskrift, der har været autentisk over tid, som et resultat af et hårdt forsøg. En infusion af udvalgte primære komponenter, herunder appelsiner, urter og rødder i en perfekt afbalanceret kombination.

Aperol kom først undervejs i 1912, og blev udviklet herefter over 7 år, og var meget populær i Italien efter krigen

Depot-Odense

Depot-Danmark er en række selvstændige depoter, der leverer øl, vand, vin, spiritus og andre spændende produkter til erhverv og private.

De er en lokal samarbejdspartner, som yder en ekstra god service, hvor kunden kun får behov for en leverandør.

Intet arrangement og ingen kunde er for stor og bestemt heller ikke for lille.

Absolut

Modig, original, kreativ. 

Absolut Vodka blev lanceret i New York, 1979. Deres gennemsigtige og etiketfrie flaske, inspireret af en medicinflaske fra det 18. århundrede, skilte sig ud fra sine høje, prangende konkurrenter.

ISH

At “skåle” er en invitation til at bruge tid sammen med en en eller flere. En anmodning om kammeratskab, venskab, latter og lange historier. 

Menneskers ønske om forbindelse er medfødt, vævet ind i vores væsen. Det går på tværs af sprog, geografi og kultur. At skåle og dele en drink er at åbne os for muligheder. En mulighed for bedre at forstå nogen, og for dem at få forståelse til gengæld.

ISH handler ikke om, hvad det ikke er. Det handler om, hvad det er. Et valg om at være social, men også fornuftig. At være til stede og samtidig praktisk. Et valg om at være legende på samme tid- og opmærksom. 

NL Pro

NL Pro Events er et landsdækkende eventbureau, som brænder for at skabe mindeværdige oplevelser.

Hos NL Pro Events finder du alt hvad der skal bruges for at holde en god fest. Virksomheden tilbyder bl.a. en smart mobil bar løsning med alt fra lækre cocktails til fadøl.