Udstillere

Her vil vi løbende annoncere festivalens udstillere samt hvilke signatur cocktails de tilbyder.

Her på siden kan man også læse hvad der kendetegner de enkelte barer, deres historier og baggrunden for valget af deres signatur cocktails.

Small Craft Distillery™

Small Craft Distillery™ er et kommende destilleri og bryggeri ved Odense Havn, som elsker at nørde med råvarer. Small Craft Distillery™ destillerer Whisky, Gin, Eau de Vie eller Rom. 

“Vi undskylder på forhånd, vi er lidt nørdet.”

Signatur Cocktail: Unicorn Glitter Fart

Deres Signatur Cocktail opstod under en teamudflugt, hvor de selv fortæller, at det skete under “en forholdvis større brandert”. Heldigvis fik de skrevet ideen ned og kunne genskabe den igen dagen efter. Prøv at rør rundt i cocktailen og se The Unicorn Magic.. For hvem kan ikke lide glitter? 

Ingredienser: is, vodka, jordbær, kageglitter, lime og schweppes.

Facebook

Mjødladen

Mjødladen er et Odenseansk mjødbryggeri, der årligt brygger 100.000L af denne søde dessertvin. Mjødladen Danmarks næststørste mjødbryggeri.

“I Mjødladen går vi op i både den historiske fortælling om mjød og den moderne mjød, som vi brygger.”

Signatur Cocktail: Frejas Livsblod

Mjødladen har valgt denne cocktail fordi den kombinerer deres mest populære mjød med et moderne element fra rom og et af de mest populære krydderier fra historien, nemlig kanel.

Ingredienser: is, sød rom, kirsebærmjød, pyntet med en kanelstang.

Hjemmeside

Det' Vin ApS

Det’ Vin laver især smagningsevents, men også salg af vin og spiritus, fysisk og online, til privatkunder på Fyn og i resten af landet. Smagningerne foregår ligeledes fysisk, men også online hver fredag, hvor de livestreamer via deres hjemmeside, som du finder herunder.  

Det er egenimport af vin og nøje udvalgte produkter fra danske grossister.

“Det er kvaliteten og de gode historier, vi går op i.”

Signatur Cocktail: Negroni 

Dette har de valgt, dels fordi de gerne vil være modvægt til alle de søde cocktails, og dels fordi den bare smager helt sublimt i al sin italienske enkelthed. Kombinationen er yderst forførende.

Ingredienser: lige dele Gin, Campari og Brun Vermouth, serveret på is med en skive økologisk appelsin.

Hjemmeside

Drafttails

De fleste kender følelsen af at bruge for lang tid på at vente på sin drink i baren og gå glip af andre øjeblikke. Grundlæggerne af Drafttails har igennem deres samlede 25 år i batender-industrien, oplevet det lidt for ofte fra den anden side af baren.

“Vi har i sinde at sætte vores præg på industrien ved at give vores kunder en hurtig og ubesværet tilgang til cocktails af høj kvalitet.”

Med deres 5-liters fustage giver de folk muligheden for at skabe gode minder til enhver anledning. Med fustagerne slipper folk for at skulle vente i baren, og gå glip af mindeværdige øjeblikke med deres bekendte.

Signatur Cocktail: Raspberry Blossom

Drafttails har valgt en af deres mest populære cocktails, hvilket er deres egen version af den populære Great Gatsby-cocktail, “Myrtle Wilson”. Drafttails har moderniseret den kendte cocktail, og ud fra det skabt, hvad vi har valgt at kalde Raspberry Blossom.

Ingredienser: vodka, lime, sukker og friske hindbær.

Facebook

E-Baren

E-baren er et nyt konceptet startet i år af Benjamin og Malte, som laver og leverer frisklavet og 100% ready-to-drink cocktails direkte til folks lokation, som de første i Danmark.

“Vi har kendt hinanden i 15 år og startede E-baren i marts 2020. Siden da er der allerede sket meget.”

De har egne lokaler med facade i Odense, hvor de også har åbnet op for To-Go cocktails, som folk kan komme og hente.

Signatur Cocktail: Rabarber Cosmopolitan

..en rigtig womanizer, som de selv beskriver den. Cocktailen tager udgangspunkt i den klassiske Cosmopolitan fra 80’erne, da Absolut Citron Vodka kom på markedet. De har valgt at søde den op med Rabarber saft, vanilje og så får den en cremet konsistens af æggehvider.

Ingredienser: Absolut Vodka Citron, rabarber sirup, syrlig rabarber likør, vanilje sirup, Søbogaard rabarbersaft samt frisk citronsaft.

Hjemmeside

Bardisken

Bardisken leverer de lækreste kvalitet cocktails i form af en bar løsning, der tilpasses efter dit behov. Hos Bardisken går de op i kvalitet og god service ved kun at bestå af professionelle bartendere med flere års erfaring i Odenses bar og café branche, som gør dem kompetente til at vejlede dig i at få den ønskede oplevelse.

”Vi laver i samarbejde det perfekte cocktailkort til din fest, så du rigtigt kan forkæle dine gæster og tage den professionelle bar oplevelse med til dit arrangement.”

Signatur Cocktail: La Passion

Den har de netop valgt, fordi den smager af “én til”. Denne lækre cocktail har en frisk frugtig passions smag afrundet med vanilje, som udover at have en fantastisk smag også har en forførende gul farve.

Ingredienser: vodka, passionsfrugtjuice, citronsaft og et strejf af vanilje.

Hjemmeside

Monkey 47

Monkey 47 har fået stor anerkendelse for sin enorme påvirkning på ginnens verden.
Det er blandt andet profilen, der i grove træk bærer skylden for ”gin bølgen” man så 6 år tilbage, som virkelig formåede at vække liv i interessen indenfor Premium Gin.

“Den åbnede øjnene op for mange forbrugere og destillerier ved at være en sand enebær gin, som turde at eksperimentere og kombinere smage i en grad som aldrig før var set.”

Tallet 47 henviser til antallet af ingredienser fra Schwarzwald skoven i Tyskland, som bruges under destilleringen af Monkey 47.

Signatur Cocktail: Bee’s Knees

De har valgt denne, da Monkey 47 Dry Gin virkelig bliver sat på prøve i at få smagen frem i spotlightet.

Den meget klassiske cocktail blev i tidernes morgen opfundet med formålet, at ”maskere” ginnens rolle. Det gav dog blot en perfekt mulighed for de 47 forskellige botanicals til for alvor at vise sig fra deres bedste side. 

Hjemmeside

Carlsberg / Njord Destilleri

Denne serveres af Carlsberg og Njord Destilleri, som har indgået et samarbejde og lavet Bluetail, som er en serie af økologiske cocktails.

“Njord Destilleri er blandt de bedste til at destillere spiritus og har opnået stor international anerkendelse for deres premium produkter.”

Signatur Cocktail: Passion Attraction.

En frugtig fortolkning af en klassisk collins med eksotisk passionsfrugt og citron.

De har netop valgt denne cocktail som deres signatur cocktail, fordi en beskriver rigtigt godt hvad de vil med cocktails på fad. Den har en flot farve, fantastisk smag og stadig rigeligt med alkohol.

Hjemmeside

Munkebo Brewery™

Munkebo Brewery™ brygger primært øl, men er desuden også et destilleri beliggende ved Odense Havn. 

Signatur Cocktail: Fanzy Glitter Dragon

Deres Signatur Cocktail opstod, ligesom Unicorn Glitter Fart, også under “en forholdsvis større brandert” på en af deres teamudflugter. 

Ingredienser:

Instagram

Virksomhedsnavn

Tekst…

Signatur Cocktail: 

Tekst…

Hjemmeside

Virksomhedsnavn

Tekst…

Signatur Cocktail: 

Tekst…

Instagram